• Nieuws

16 Vrijwilligers gezocht voor spectaculaire show heropening boulevardgebied Harderwijk

27 maart 2018

Op donderdagavond 26 april geeft Waterfront het Boulevardgebied terug aan de stad Harderwijk. Deze ‘overdracht’ gebeurt tijdens een spektakel-show op het water door het internationale theatergezelschap CloseAct in samenwerking met luchtacrobaten van BenchaTheater.

 

Wil jij

Wil jij meewerken aan een spektakel waarin je een essentieel onderdeel bent van het geheel? Ervaring opdoen in een internationale show? Echt locatietheater in de nieuwe havens op je eigen Boulevard meemaken boven het water, aan kranen en op schepen?

 

Ben jij enthousiast en sportief?

Wij zoeken 16 enthousiaste en sportieve vrijwilligers die samen met deze internationale spektakelgroep een grootse theatershow voor de opening van het boulevardgebied willen maken:
- 10 vrijwilligers voor het hanteren van theaterobjecten
- 2 vrijwilligers voor het begeleiden van vuurspelers
- 4 vrijwilligers die een rol krijgen om grote objecten te begeleiden
Ben jij tussen de 15 en 45 jaar en in goede fysieke gezondheid? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen aan waterfront@harderwijk.nl. Reageren kan tot en met 15 april 2018.

 

  • Harderwijk Stroomt 2

Verwachtingen

We verwachten van de vrijwilligers dat ze op donderdag 26 april van 14.00 – 19.00 uur beschikbaar zijn om deel te nemen aan een workshop. Tijdens de workshop leer je van de ervaren spelers van spektakelgroep Close-Act. Je maakt deel uit van de groep en je repeteert samen. Voor een gezamenlijke maaltijd wordt gezorgd. Het optreden duurt van 21.30 – 22.00 uur. Je zorgt dat je volledig in zwart bent gekleed (geen opdruk) en stevige schoenen draagt.  Wij beloven je een unieke ervaring!

Contact met projectbureau Waterfront