Afsluiting Strandboulevard

19 februari 2018

Van maandag 19 februari tot en met vrijdag 2 maart is de Havendam ter hoogte van de kruising Grote Oosterwijck voor 2 weken afgesloten ten behoeve van bestratingswerkzaamheden. Het verkeer naar de binnenstad wordt omgeleid via de Zoutkeetstraat. 

Tot en met vrijdag 23 maart blijft de route naar de Strandboulevard Oost afgesloten. Het verkeer naar het boulevardgebied en het Dolfinarium wordt via P1/P2 en de bruggen omgeleid door middel van borden. 

 

Aansluiting Hoogstraat/Rabbistraat en Strandboulevard-West

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari is de verbinding tussen de Hoogstraat/Rabbistraat en de Strandboulevard West afgesloten voor alle verkeer. Tijdens deze werkzaamheden blijven ondernemers aan de Boulevard en het Strandeiland bereikbaar. Alle verkeer wordt omgeleid door middel van borden.

Update vrijdag 23 februari: Vanwege de aankomende weersomstandigheden is de planning na vandaag gewijzigd. Een update kunt u vinden bij: Overzicht van de werkzaamheden.

Vragen of klachten

De samenwerkende partners stellen alles in het werk om hinder bij werkzaamheden tot het minimum te beperken. Als er vragen of onverhoopt toch klachten zijn, dan kunt u contact opnemen met het klantencontact-centrum van gemeente Harderwijk via telefoonnummer 0341 – 411 911 (van 09.00 – 17.00 uur). Voor spoedeisend contact buiten kantooruren kunt u terecht bij Snel Herstel, telefoonnummer 0341 – 411 333. Ernstige problemen lossen we zo snel mogelijk op. Minder dringende zaken plannen wij in. Vragen over het project Waterfront kunt u ook via het contactformulier stellen.