• bereikbaarheid beleven

Goed bereikbaar met auto en OV

Harderwijk ligt tegen het Wolderwijd aan en wordt ontsloten door twee belangrijke verkeersaders: A28 en N302 (van Lelystad naar Apeldoorn). Via de A28 rijdt u in slechts 30 minuten naar Amersfoort en in vijf minuutjes meer naar Zwolle. Via de N302 bent u in 20 minuten in Lelystad of in 35 minuten in Apeldoorn.

Openbaar vervoer

Harderwijk is ook goed te bereiken met de trein en de bus. De trein gaat twee keer per uur naar Zwolle en twee keer per uur naar Amersfoort. In de toekomst wordt ook het Randstadspoor naar Harderwijk doorgetrokken, waardoor OV-verbinding van en naar de Randstad verdubbeld. Harderwijk is tevens het regionale knooppunt voor zo'n 15 busdiensten op de Veluwe en in Flevoland. Het busvervoer in Harderwijk wordt verzorgd door Syntus en Connexxion.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Andere parkeervoorzieningen

Voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid zijn belangrijk voor de stad. Ook aan de andere zijde van het centrum, langs de Vitringasingel en Westeinde, liggen meerdere parkeerlocaties voor bewoners en bezoekers van de binnenstad. De ondergrondse Houtwal-garage is een van de mooiste parkeergarages van ons land. Hier parkeert u op loopafstand van de winkels en van de boulevard in het Waterfront.

Parkeergarage Houtwal