• Genieten van Harderwijk

Proef de Harderwijkse gastvrijheid!

Velen kennen Harderwijk vooral van het Dolfinarium, wellnessresort De Zwaluwhoeve en het water. De stad heeft echter veel meer te bieden. De uitgebreide Harderwijkse evenementenagenda biedt bijvoorbeeld tientallen hoogtepunten met als start van het jaar de Nieuwjaarsduik en als ‘grande finale’ de kunstijsbaan op de Markt. Daartussen liggen de Aaltjesdagen, Kulting, de Boerenmarkt, de Veluwade, Sporting Harderwijk, de Visserijdagen en nog veel meer aansprekende evenementen. 

Ook op ‘gewone dagen’ is Harderwijk meer dan de moeite waard. De uitgebreide winkelstraten met een breed assortiment winkels en speciaalzaken bieden voor elk wat wils. Daarnaast kunt u een stadswandeling onder leiding van een stadsgids maken of een bezoek brengen aan het Stads- of het Visserijmuseum. Of geniet van een drankje op een van de vele terrassen op de Markt of de Boulevard, er is keus genoeg. ’s Avonds biedt Harderwijk een ruime keuze in uitgaansgelegenheden; van bruin café en disco tot bar en van theater tot bioscoop.

  Ga terug naar bovenliggende pagina
  Evenementen

  In Harderwijk vinden diverse activiteiten en evenementen plaatst. Kijk op de website heerlijkharderwijk.nl voor een actueel overzicht.

  Aaltjesdagen
  Ontdek Harderwijk met een stadsgids

  Harderwijk kent veel markante gebouwen en mooie, schilderachtige plekjes. Benieuwd naar de verhalen die er achter schuilen? Maak dan eens een wandeling met een van de stadsgidsen en laat u verrassen door het rijke verleden. Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.