• eten, drinken en uitgaan

Van culinair tafelen tot disco

Harderwijk heeft meer dan 100 (eet)cafés en restaurants. De Markt is een gezellig plein, waar u verschillende eetcafés en restaurantjes aantreft. Ook in de omliggende straten vindt u allerlei culinaire etablissementen. Wie op topniveau wil eten gaat naar de Vischmarkt, waar de laatste jaren op twee plaatsen een Michelin ster straalt.

Daarnaast biedt de stad ruime keuze in uitgaansgelegenheden. Bruine kroegen, kleine discotheken, een bowlingbaan, bioscoop en een casino. Aan de rand van de binnenstad ligt het uitgaanscentrum Hardersplaza, een landelijk bekend clubparadijs met vier verschillende zalen en een 400 meter lange kartbaan. Op de website heerlijkharderwijk.nl vindt u een overzicht van cafés, restaurants en andere uitgaansgelegenheden.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Kom logeren in Harderwijk

Benieuwd naar het Waterfront of wilt u de stad eens beter leren kennen? Kom eens een weekendje naar Harderwijk en logeer in een van de B&B’ s of hotels, die de gemeente Harderwijk rijk is. U kunt natuurlijk ook uw boot aanmeren in de Harderwijkse haven. De havenmeester ontvangt u graag! Op heerlijkharderwijk.nl vindt u accommodatiemogelijkheden in Harderwijk. 

Logeren bij Hotel Monopole