• Impressie Strandboulevard

Lekker uitwaaien langs de Boulevard

De nieuwe Boulevard, straks tweemaal zo lang, rijgt oude en nieuwe parels aaneen. Geparkeerde auto’s verdwijnen uit het zicht en bezoekers kunnen weer genieten van een echte wandelpromenade aan het water. Een nieuwe binnenhaven en passantenhaven bieden ruimte aan watersportrecreanten om een boot nabij het historische centrum aan te meren. In het hoogseizoen is langs de stadsmuur ruimte voor terrassen en activiteiten als thematische markten, visserijdagen, kleinkunst of een mini kermis.

Het Voorlopig Ontwerp van het Inrichtingsplan van het Boulevardgebied is op 3 maart 2016 gepresenteerd aan de commissie Ruimte. Het Voorlopig Ontwerp kunt u hieronder bekijken. Het Definitief Ontwerp is in juli 2016 door de Raad vastgesteld.

  Ga terug naar bovenliggende pagina
  Van picknick tot yoga

  ‘Het Strandeiland is een plek waar families uitgebreid picknicken of een potje strandvolleyballen. Een plek waar kinderen zich vermaken aan de waterkant, terwijl hun ouders kijken naar de voorbij varende boten. Maar ook een plek waar ’s ochtend vroeg yogasessies of schilderworkshops aan het water worden georganiseerd, en waar ‘s avonds muziekoptreden rond het kampvuur plaatsvinden’, aldus de enthousiaste ondernemers die allerlei activiteiten op het Strandeiland organiseren en faciliteren.

  Meer weten over het Strandeiland?
  Kijk dan op facebook

  Strandeiland Harderwijk