• dolfinarium

Dolfinariumeiland

Door de herinrichting van het Boulevardgebied ligt het Dolfinarium op een eiland, dat op twee plaatsen verbonden wordt met de stad. Er is een ophaalbrug (Vischpoortbrug) ter hoogte van de Vischpoort en aan de oostkant van de nieuwe Stadshaven. De oostelijke brug, Dolfinariumbrug, is de toegang tot het Dolfinariumeiland voor auto’s, bussen en ook voetgangers. Langs het Dolfinarium herrijst een nieuwe bebouwingswand met een nieuwe entree voor het Dolfinarium, kleine winkels, horecagelegenheden en een uit het zicht gelegen parkeergarage. Eind 2015 is gestart met de herinrichting van het Boulevardgebied.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Theatershow: Aqua Bella

In 2013 heeft het park een voorsprong op de ontwikkelingen in het Waterfront genomen en is het park verbouwd. Daarbij is onder andere de karakteristieke, blauwe koepel gerenoveerd en het Roggenrif uitgebreid.  

In de Dolfijnenshow Aqua Bella in het Dolfinarium nemen de dolfijnen je mee op een wereldreis. Mooier, beter en spectaculairder dan ooit! Het compleet vernieuwde theater DolfijndoMijn biedt de bezoekers een onvergetelijke ervaring met een bijzondere lichtshow, geluid- en 3D-effecten. Een unieke show, die alleen het Dolfinarium kan bieden. Dus kom gauw naar Harderwijk en ontmoet de sterren van de zee!

Dolfinarium Harderwijk