• Strandeiland

Pootjebaden op het Strandeiland

Direct aan de Boulevard ligt het Strandeiland. Een echt stadsstrand waar jong en oud zich lekker aan de waterkant kunnen vermaken. Van pootje baden tot lekker picknicken, van een potje strandvolleybal tot genieten van de zonsondergang. En gewoon een mooie plek om passerende zeilboten en plezierjachten te bekijken en te genieten van het adembenemende uitzicht over het Wolderwijd.

Tijdelijke invulling

Voor een periode van vijf jaar heeft het Strandeiland een tijdelijke invulling. Door het aanbieden van een gevarieerde programmering en afwisselende activiteiten, kan het Strandeiland groeien naar de wensen en de behoeften van de inwoners en bezoekers van de stad.
In 2016 is de strandtent Walhalla geopend. Hier kunt u in een ontspannen sfeer terecht voor een  drankje en/of hapje. Meer informatie: via facebook.

Zwemwater

's Zomers wordt de kwaliteit van Gelders zwemwater nauwlettend in de gaten gehouden. Waterschappen en Rijkswaterstaat controleren regelmatig de waterkwaliteit. De provincie toetst of de waterkwaliteit voldoende is.

Kijk voor de meest recente informatie over het Strandeiland Harderwijk op: www.zwemwater.nl.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Contact met projectbureau Waterfront