Bestratingswerk in de kou

2 februari 2018

Vanaf maandag 22 januari hebben de collega's van Boskalis hard gewerkt aan de bestrating van de boulevard bij de Buiten de Bruggepoort. De planning was om vandaag, vrijdag 2 februari, klaar te zijn.  

Het mooie winterse, maar koude weer deze dagen zorgt ervoor dat de verbinding een halve week later dan verwacht weer helemaal open is voor alle laad- en losverkeer. De openstelling is nu gepland vanaf woensdag 7 februari. Fietsers en voetgangers kunnen al wel weer door de Buiten de Bruggepoort de stad in en uit. De omleidingsroutes en verkeersregelaars blijven aan tot het einde van de werkzaamheden. 

Zodra de bestrating gereed is en de Buiten de Bruggepoort weer geopend, start Boskalis direct met het werk aan de bestrating tussen de Hoogstraat en de boulevard.

Aan de overzijde van het water, aan de kant van het Dolfinarium, werken de collega's aan de inrichting van het tijdelijke parkeerterrein. Deze werkzaamheden lopen door het weer ook iets uit op de planning, maar ondanks het winterse weer zetten de collega's zich deze dagen in voor een snel en goed eindresultaat.