Boorgat Havendam dicht

2 mei 2016

Dinsdagsavond 3 mei wordt op de Havendam gewerkt aan de gasleiding. Omdat het gas pas na sluiting van het Dolfinarium kan worden afgesloten, vinden deze werkzaamheden plaats van 17.00 tot 21.00 uur. De volgende dag wordt de stoep weer bestraat, zodat met Hemelvaart de Havendam voor voetgangers weer toegankelijk is.

  • Boorgat Havendam

Overlast onvermijdelijk

Bij de uitvoeringswerkzaamheden treffen we zo veel mogelijk maatregelen om het gebied bereikbaar, toegankelijk en veilig te houden. Helaas is bouwhinder voor inwoners, ondernemers en bezoekers onvermijdelijk. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij doen samen met de marktpartijen onze uiterste best om dit tot een minimum te beperken.

Vragen of klachten

De samenwerkende partners stellen alles in het werk om hinder bij werkzaamheden tot het minimum te beperken. Als er vragen of onverhoopt toch klachten zijn, dan kunt u contact opnemen met het klantencontact-centrum van gemeente Harderwijk via telefoonnummer 0341 – 411 911 (van 09.00 – 17.00 uur). Voor spoedeisend contact buiten kantooruren kunt u terecht bij Snel Herstel, telefoonnummer 0341 – 411 333. Ernstige problemen lossen we zo snel mogelijk op. Minder dringende zaken plannen wij in. Vragen over het project Waterfront kunt u ook via het contactformulier stellen.