Bouw woningen Watersport-boulevard gestart

1 september 2016

 

Woensdag 31 augustus is op feestelijke wijze het startsein gegeven voor de bouw van de eerste 28 woningen van het deelplan Watersportboulevard; het is gelegen naast het Zuidereiland én het staat dadelijk in rechtstreekse verbinding met de Boulevard in de binnenstad via de Waterstadboulevard. Niet alleen startte de bouw, de toekomstige buren konden ook uitgebreid met elkaar kennismaken.

  • Start bouw woningen Watersportboulevard (fase 1)

Wethouder Pieter Teeninga moedigde de toekomstige bewoners aan terwijl zij zelf de palen in de grond sloegen. Op een stralende zomerse dag liet de VOF Waterfront Harderwijk, bestaande uit TBI-ondernemingen Synchroon en Koopmans Bouwgroep, de toekomstige bewoners zelf de handen uit de mouwen steken. De woningen zijn in de herkenbare Oud Hollandse stijl ontworpen door 4D architecten en worden gerealiseerd volgens het woonconcept lekkerEIGENhuis. Dit concept kent diverse vormtypes, plattegronden en architectuurstijlen of woonsmaken. Naar verwachting zijn deze 28 woningen aan het begin van het tweede kwartaal 2017 klaar.

Duurzaam

Waterfront is een duurzame gebiedsontwikkeling. De woningen op de Watersportboulevard voldoen aan de laatste eisen. Zo zijn de woningen voorzien van een A-label en worden zonnepanelen aan de achterzijde van de woning geplaatst.

Nieuwe woningen in de verkoop

Dit is het twee woongebied in Waterfront waar de bouw van de woningen is gestart. De volgende fase van de Watersportboulevard, 15 herenhuizen, gaat dit jaar nog in verkoop. Evenals de laatste fase van het Zuidereiland; 9 kavels en 10 woningen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.woneninwaterfront.nl

Aanmelden wonen