Eerste huurwoningen op de markt

23 mei 2017

De eerste huurwoningen zijn vandaag op de markt gekomen. Het gaat om de verhuur van 33 eengezinswoningen, die variëren in woonoppervlak van 129 tot 135 m2, verdeelt over 4 woningtypes. De huurprijzen van de woningen in Waterfront liggen tussen de € 1.050,- en € 1.185,- per maand, inclusief parkeerplaats op het binnenterrein.

  • Huren in Waterfront
  • Huren in Waterfront

Toewijzing

De inschrijfprocedure voor de eerste 33 eengezinswoningen is vandaag gestart. Inschrijven kan tot vrijdag 9 juni tot 12.00 uur via de website www.hureninwaterfront.nl. Alleen complete aanvragen worden behandeld. Indien er meer inschrijvingen op één woning zijn, dan volgt een loting. Na de toewijzing van een woning worden de huurcontracten ondertekend en kunnen de toekomstige huurders starten met de verhuisvoorbereidingen. Naar verwachting wordt in het derde kwartaal de eerste sleutel overgedragen.

115 duurzame huurwoningen

In totaal komen 115 duurzame huurwoningen beschikbaar. Het betreft 81 eengezinswoningen en 34 appartementen, gelegen in de deelgebieden Watersportboulevard en De Bakens. De woningen worden gefaseerd gebouwd en verhuurd. Voor informatie over de verhuur (vrije sector) kunnen belangstellenden terecht bij Syntrus Achmea Real Estate Finance via de website www.hureninwaterfront.nl.

 

Uw aanspreekpunt voor huurwoningen in het Waterfront

In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate Finance is REBO Vastgoed Management het aanspreekpunt voor de huurwoningen in de deelgebieden De Bakens en Watersportboulevard. ZIj kunnen u meer vertellen over de huurwoningen, voorwaarden en inschrijfprocedure.

REBO Vastgoed Management Amersfoort
Spacelab 3
3824 MR AMERSFOORT

T 033 - 4502670
I www.hureninwaterfront.nl