Huurprijzen woningen bekend

20 april 2017

Donderdag 20 april heeft Syntrus Achmea Real Estate & Finance de huurprijzen voor de eerste 33 huurwoningen bekendgemaakt. U kunt al een eengezinswoning vanaf € 1.020,- per maand, inclusief parkeerplaats huren. De inschrijvingsprocedure voor deze huurwoningen start in mei 2017.

  • Huren in Waterfront

Toewijzing

De inschrijfprocedure voor de eerste 33 eengezinswoningen start in mei 2017. De inschrijfprocedure sluit na twee weken, waarna de woningen worden toegewezen. Indien er meer inschrijvingen op één woning zijn, dan volgt een loting. Na de toewijzing van een woning worden de huurcontracten ondertekend en kunnen de toekomstige huurders starten met de verhuisvoorbereidingen. Naar verwachting wordt in het derde kwartaal de eerste sleutel overgedragen.

115 duurzame huurwoningen

In totaal komen 115 duurzame huurwoningen beschikbaar. Het betreft 81 grondgebonden woningen en 34 appartementen, gelegen in de deelgebieden Watersportboulevard en De Bakens. Voor informatie over de verhuur (vrije sector) en om in te schrijven kunnen belangstellenden terecht bij Syntrus Achmea Real Estate Finance via de website www.hureninwaterfront.nl.