Inloopmoment Parkvilla Waterfront

Er komt waarschijnlijk nog dit jaar een nieuw ontwerp voor de Parkvilla, het appartementencomplex dat in het nieuwe Stadspark in het Waterfront moet komen te staan. De gemeente roept inwoners op via het Online Stadsgesprek Harderwijk en een fysiek inloopmoment op 23 juni om met ideeën te komen voor het ontwerp.

De meningen over het oude ontwerp, dat begin 2019 ter inzage lag, waren verdeeld. Er kwamen dan ook flink wat zienswijzen binnen. Die gingen met name over de hoogte, grootte en de voetprint van het gebouw. De gemeente besloot daarop terug naar de tekentafel te gaan en na te denken over een nieuw ontwerp.

Heeft u een idee?

Meld uw idee dan tot en met 25 juni aan op www.onlinestadsgesprek.harderwijk.nl. Wilt u uw idee liever persoonlijk aan ons toelichten? Dat kan! U bent daarvoor van harte welkom op ons fysieke inloopmoment in de projectkeet van het Waterfront.

Datum: dinsdag 23 juni 2020
Tijd: tussen 15:00 – 19:00 uur
Locatie: Projectkeet Waterfront, Burg. De Meesterstraat Harderwijk

Meld u zich van tevoren bij ons aan

Aanmelden kan via deze link o.v.v. ’Aanmelding inloop Parkvilla’. Na ontvangst van uw aanmelding hoort u per e-mail van ons op welk tijdstip u welkom bent. U hebt dan 10 minuten de tijd om met maximaal twee personen uw idee aan ons toe te lichten.

We doen dit op een iets andere manier als gebruikelijk is tijdens een inloopmoment vanwege de coronamaatregelen. We hopen op uw begrip.