Kijkdagen huurappartementen

28 november 2017

De verhuur van de 34 appartementen in het woongebied de Watersportboulevard is gestart. Op woensdag 29 november van 15.00-16.30 uur en zaterdag 2 december van 11.00-13.00 uur zijn er een drietal huurappartementen aan de Watersportboulevard te bezichtigen. Iedereen is van harte welkom.

OPGELET: de appartementen zijn alleen per trap bereikbaar, de lift is nog buiten werking. Stevig schoeisel is aan te raden, het bouwterrein is ongelijk en modderig. Betreden van het (bouw)terrein is op eigen risico.

  • Huren in Waterfront - 3- en 4-kamerappartementen

Huuraanbod

In het woongebied Watersportboulevard worden in totaal 34 fraaie 3- en 4-kamerappartementen voor de verhuur aangeboden. De appartementen zijn voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. en luxe badkamer met (inloop)douche en mooi tegelwerk. De appartementen variëren in woonoppervlak tussen ca. 79 en 134 m². U kunt al een appartement huren in Waterfront vanaf € 865,- per maand, inclusief parkeerplaats, exclusief servicekosten. De oplevering staat gepland voor medio/eind februari 2018.

Uw aanspreekpunt voor huurwoningen in het Waterfront

In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate Finance is REBO Vastgoed Management het aanspreekpunt voor de huurwoningen in de deelgebieden De Bakens en Watersportboulevard. ZIj kunnen u meer vertellen over de huurwoningen, voorwaarden en inschrijfprocedure.

REBO Vastgoed Management Amersfoort
Spacelab 3
3824 MR AMERSFOORT

T 033 - 4502670
I www.hureninwaterfront.nl