Model huurwoning geopend

De laatste 48 grondgebonden huurwoningen in woongebied De Bakens zijn nu te huur. Op woensdag 25 april worden de deuren van een modelwoning open gesteld. 
U bent van harte welkom van 16.00 tot 17.00 uur om een kijkje te komen nemen in de modelwoning aan de Vuurbaak 1 te Harderwijk. Een verhuurteam is aanwezig om u rond te leiden en vragen te beantwoorden. Meer informatie: www.hureninwaterfront.nl.
De modelwoning is ook online te bezichtigen.

Energiezuinige woningen

De huurwoningen zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De douchepijpen zijn voorzien van warmteterugwinning. Op het dak van de woning liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Dit heeft voor de huurder verschillende voordelen. U draagt een steentje bij aan een beter milieu én u betaalt minder voor de energierekening.

Uw aanspreekpunt voor huurwoningen in het Waterfront

In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate Finance is REBO Vastgoed Management het aanspreekpunt voor de huurwoningen in de deelgebieden De Bakens en Watersportboulevard. ZIj kunnen u meer vertellen over de huurwoningen, voorwaarden en inschrijfprocedure.

REBO Vastgoed Management Amersfoort
Spacelab 3
3824 MR AMERSFOORT

T 033 - 4502670
I www.hureninwaterfront.nl