Model huurwoning geopend

Van de laatste 48 grondgebonden huurwoningen in woongebied De Bakens zijn er nog een paar woningen beschikbaar. Vrijdag 23 november is de modelwoning aan de Noorderhoofd 91 te Harderwijk voor de laatste keer geopend voor bezichtiging. Een verhuurteam leidt u rond en kan uw vragen beantwoorden. Meer informatie: www.hureninwaterfront.nl.

Energiezuinige woningen

De huurwoningen zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De douchepijpen zijn voorzien van warmteterugwinning. Op het dak van de woning liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Dit heeft voor de huurder verschillende voordelen. U draagt een steentje bij aan een beter milieu én u betaalt minder voor de energierekening.

Uw aanspreekpunt voor huurwoningen in het Waterfront

In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate Finance is REBO Vastgoed Management het aanspreekpunt voor de huurwoningen in de deelgebieden De Bakens en Watersportboulevard. ZIj kunnen u meer vertellen over de huurwoningen, voorwaarden en inschrijfprocedure.

REBO Vastgoed Management Amersfoort
Spacelab 3
3824 MR AMERSFOORT

T 033 - 4502670
I www.hureninwaterfront.nl