• horeca en detailhandel

Horeca en detailhandel

De vernieuwde Boulevard wordt straks door de directe verbinding met het water een aangenaam verblijfsgebied voor een breed publiek, waarbij horeca, boetiekjes en andere kleinschalige detailhandel een belangrijke bijdrage leveren aan de dynamiek en levendigheid van het gebied. De ontwikkeling van het Boulevardgebied biedt volop kansen aan bestaande en nieuwe ondernemers. Zo wordt commerciële ruimte gerealiseerd in de nieuwe bebouwingswand langs de Stadshaven en langs het drukste deel van de Boulevard dat de verbinding vormt tussen de belangrijkste parkeervoorzieningen en het Dolfinarium. Ondernemers kunnen hier profiteren van de vele passanten die op weg zijn naar of terugkeren van het Dolfinarium en andere bezoekers.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Kansen in het Waterfront

Wilt u weten welke mogelijkheden u als ondernemer in het Boulevardgebied van het Waterfront heeft? Neem dan contact op met projectontwikkelaar Synchroon.


Synchroon B.V.
Zilverstraat 39
Postbus 7073
2701 AB Zoetermeer

T (088) 0105700
E info@synchroon.nl
www.synchroon.nl

Ondernemers met visie

Een aantal Harderwijkse ondernemers organiseren voor een periode van vijf jaar een varia aan activiteiten op het Strandeiland om het karakter van het eiland verder vorm te geven. Horeca is daarbij een ondersteunende drager. Meer weten over het Strandeiland? Kijk dan op facebook Strandeiland of facebook Walhalla.