Open huis huurwoningen Waterfront

3 oktober 2017

 

Ook nieuwsgierig naar de indeling en afwerking van de woningen in Waterfront? Op vrijdag 6 oktober tussen 15.00 - 16.00 uur kunt u het woningtype Fsp aan de Visserijstraat 1 van binnen bekijken. Medewerkers van het verhuurteam zijn aanwezig om u rond te leiden en vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!

  • Open Huis Huurwoningen

Toegang, veiligheid & bereikbaarheid

In verband met de veiligheid op de bouwplaats vragen wij u als bezoeker met maximaal 2 personen het open huis te bezoeken. Het betreden van de bouwplaats is op eigen risico. Het dragen van stevig schoeisel is aan te raden. Komt u met de auto? U kunt het beste kruising Flevoweg/ Vuurtorenweg aanhouden om de woning te bereiken.

Vragen?

In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate Finance is REBO Vastgoed Management het aanspreekpunt voor de huurwoningen in de deelgebieden De Bakens en Watersportboulevard. Zij kunnen u meer vertellen over de huurwoningen, voorwaarden en inschrijfprocedure. Contactgegevens staan in de rechterkolom. 

Uw aanspreekpunt voor huurwoningen in het Waterfront

In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate Finance is REBO Vastgoed Management het aanspreekpunt voor de huurwoningen in de deelgebieden De Bakens en Watersportboulevard. ZIj kunnen u meer vertellen over de huurwoningen, voorwaarden en inschrijfprocedure.

REBO Vastgoed Management Amersfoort
Spacelab 3
3824 MR AMERSFOORT

T 033 - 4502670
I www.hureninwaterfront.nl