• Werkzaamheden in beeld - Beaudredgemachine

Overzicht van werkzaamheden

Een project met de omvang en complexiteit van Waterfront kent vele momenten waarop iets gebeurt. Bekijk hier de meest actuele stand van zaken per onderwerp.

Bouw en verkoop woningen Waterfront

Bekijk

De bouw en verkoop van de woningen in het plangebied Waterfront loopt gestaag door. De laatste 10 woningen op het Zuidereiland zijn in aanbouw. De eengezinswoningen en appartementen op het Noordereiland, het tweede wooneiland binnen het plangebied Waterfront, zijn verkocht en de bouw hiervan is gestart. De woongebieden De Bakens en de tweede fase van de Watersportboulevard zijn in de afrondingsfase. Zodra het Noordereiland grotendeels is gerealiseerd, wordt op de kop van De Bakens nog een appartementengebouw ontwikkeld. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwste woningaanbod? Lees meer en meld u aan op www.woneninwaterfront.nl

Bouw van de boothuizen in Waterfront

Bekijk

De eerste 20 boothuizen langs de kade aan de oostzijde van het Dolfinariumeiland zijn in aanbouw. In totaal worden er 40 boothuizen gebouwd langs het Dolfinariumterrein. De boothuizen bieden plaats aan boot en materiaal. In het verlengde van de boothuizen komen aanlegsteigers, waar boten ook (deels) buiten kunnen liggen. Daarnaast kan de bovenverdieping ingericht worden voor een recreatief verblijf. Voor meer informatie over de boothuizen kunt u contact opnemen met Brandt makelaars.

Overloopterrein toeristisch parkeren

Bekijk

Bij de locatie van het toekomstige parkeerterrein aan de N302, is het zand inmiddels opgespoten. De volgende stap is het egaliseren van het terrein. Vervolgens wordt het terrein geasfalteerd.
Een nieuw brugdek is over de N302 geplaatst. In eerste instantie maakt het bouwverkeer gebruik van deze overgang. Begin 2019 wordt een nieuw wegennet aangelegd zodat het overige verkeer gebruik kan maken van deze verbindingsroute.
Onder de N302 ligt al een voetgangerstunnel. Deze tunnel wordt in 2018 toegankelijk gemaakt en ingericht. Zodra het overloopterrein in 2020 in gebruik is, kunnen toeristen en bezoekers via deze tunnel te voet via de Watersportboulevard naar de binnenstad.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Vragen of klachten

De samenwerkende partners stellen alles in het werk om hinder bij werkzaamheden tot het minimum te beperken. Als er vragen of onverhoopt toch klachten zijn, dan kunt u contact opnemen met het klantencontact-centrum van gemeente Harderwijk via telefoonnummer 0341 – 411 911 (van 09.00 – 17.00 uur). Voor spoedeisend contact buiten kantooruren kunt u terecht bij Snel Herstel, telefoonnummer 0341 – 411 333. Ernstige problemen lossen we zo snel mogelijk op. Minder dringende zaken plannen wij in. Vragen over het project Waterfront kunt u ook via het contactformulier stellen.

Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars