Start bouw woningen De Bakens en Zuidereiland

18 december 2017

Op donderdag 14 december is met een feestelijke handeling door Wethouder Teeninga het start bouwsein gegeven voor de volgende 39 koopwoningen in de gebiedsontwikkeling Waterfront. De kopers waren hier grotendeels bij aanwezig en hebben kennis met elkaar gemaakt.

Het betreft de 29 grondgebonden woningen in het deelplan De Bakens en de laatste 10 grondgebonden woningen in deelplan Zuidereiland. Alle woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in het najaar van 2018 opgeleverd. Wonen in Waterfront is ook volop in beweging in de opvolgende deelplannen. De bouw van appartementengebouw De Vuurtoren op het Noordereiland wordt gevierd op 11 januari 2018. De bouw van de 20 boothuizen aan de Strekdam is reeds gestart en wordt binnenkort gevierd. De start bouw van de eerste grondgebonden woningen op het Noordereiland staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Ontwikkelcombinatie Waterfront Harderwijk VOF

TBI-ondernemingen Synchroon en Koopmans Bouwgroep, verenigd in de Ontwikkelingscombinatie Waterfront Harderwijk VOF, ontwikkelen en realiseren deze fase in de gebiedsontwikkeling Waterfront, in nauwe samenwerking met gemeente Harderwijk en Boskalis. De combinatie is verantwoordelijk voor zowel de realisatie van het nieuwe gebied als de woningen in dit gebied.

Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars