Start bouw woningen Noordereiland

22 maart 2018

Op 21 maart werd het startsein gegeven van de bouw van de 61 grondgebonden woningen op het Noordereiland. Wethouder Teeninga sloeg symbolisch de eerste paal. De kinderen van de kopers hebben hun eigen paaltje geslagen onder toeziend oog van de toekomstige bewoners.

Het Noordereiland is het laatste wooneiland wat wordt aangelegd. De architectuurstijl verschilt van het Zuidereiland. Waar het Zuidereiland haar charme heeft als Zuiderzeestadje, wordt de uitstraling van het Noordereiland in Harderwijk enerzijds eigentijds en strak en anderzijds dorps en knus door de frisse (veranda)woningen. Er is gekozen voor het thema “resort” wat zich vertaalt in de architectuur, de heldere kleuren en bijvoorbeeld in het groen in de vorm van (duin)grassen.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Wilt u meer informatie over het actuele woningaanbod? Laat u informeren door Brandt Makelaars (contactgegevens in de rechterkolom) of kijk op www.woneninwaterfront.nl.

Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars