Tijdelijke afsluiting Vischpoort

11 december 2017

Van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 december wordt de Vischpoort overdag tijdelijk afgesloten voor voetgangers en fietsers in verband met bestratings- en inrichtingswerkzaamheden aan de Strandboulevard. Voetgangers en fietsers komend vanaf de Vischmarkt worden via de Hoogstraat doorverwezen naar de Strandboulevard. Voetgangers en fietsers vanaf de Strandboulevard worden via de Hoogstraat geleid richting de Vischmarkt.

  • Omleidingsroute in beeld

Reden van de tijdelijke afsluiting

Door de tijdelijke afsluiting van de Vischpoort is het mogelijk om het straatwerk in rechte lijnen aan te leggen. Dit komt de optische kwaliteit van het straatwerk ten goede. Daarnaast sluit de bestrating beter bij de Vischpoort aan.

Overlast onvermijdelijk

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden treffen we zo veel mogelijk maatregelen om het gebied bereikbaar, leefbaar en veilig te houden. Hierbij is bouwhinder helaas onvermijdelijk, zoals nu ook het geval is voor wat betreft de tijdelijke afsluiting van de Vischpoort. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Vragen of klachten

De samenwerkende partners stellen alles in het werk om hinder bij werkzaamheden tot het minimum te beperken. Als er vragen of onverhoopt toch klachten zijn, dan kunt u contact opnemen met het klantencontact-centrum van gemeente Harderwijk via telefoonnummer 0341 – 411 911 (van 09.00 – 17.00 uur). Voor spoedeisend contact buiten kantooruren kunt u terecht bij Snel Herstel, telefoonnummer 0341 – 411 333. Ernstige problemen lossen we zo snel mogelijk op. Minder dringende zaken plannen wij in. Vragen over het project Waterfront kunt u ook via het contactformulier stellen.