Tijdelijke afsluiting Vischpoort

11 december 2017

Van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 december wordt de Vischpoort overdag tijdelijk afgesloten voor voetgangers en fietsers in verband met bestratings- en inrichtingswerkzaamheden aan de Strandboulevard. Voetgangers en fietsers komend vanaf de Vischmarkt worden via de Hoogstraat doorverwezen naar de Strandboulevard. Voetgangers en fietsers vanaf de Strandboulevard worden via de Hoogstraat geleid richting de Vischmarkt.

  • Omleidingsroute in beeld

Reden van de tijdelijke afsluiting

Door de tijdelijke afsluiting van de Vischpoort is het mogelijk om het straatwerk in rechte lijnen aan te leggen. Dit komt de optische kwaliteit van het straatwerk ten goede. Daarnaast sluit de bestrating beter bij de Vischpoort aan.

Overlast onvermijdelijk

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden treffen we zo veel mogelijk maatregelen om het gebied bereikbaar, leefbaar en veilig te houden. Hierbij is bouwhinder helaas onvermijdelijk, zoals nu ook het geval is voor wat betreft de tijdelijke afsluiting van de Vischpoort. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Vragen of klachten

Heeft u een vraag of klacht door de uitvoering van de werkzaamheden? Dan horen wij het graag van u. U kunt contact opnemen met ons klantencontactcentrum, via telefoonnummer 0341 – 743 840. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Ernstige problemen lossen we zo snel mogelijk op. Minder dringende zaken plannen wij in. Ook schade kunt u via dit nummer melden. 
Vragen over het project Waterfront kunt u ook via het contactformulier stellen.