Wegwerkzaamheden Marie Curiestraat (Lorentz)

In opdracht van de gemeente Harderwijk start Schagen Infra deze week met wegwerkzaamheden in de Marie Curiestraat (Lorentz). De werkzaamheden vinden naar verwachting van 20 augustus tot en met 15 oktober 2018 plaats.

Wat gaat er gebeuren?
Er worden een deklaag van asfalt, voetpaden en trottoirbanden langs de Marie Curiestraat en de Pasteurdijk aangebracht. Daarnaast wordt de afwatering van straten op orde gebracht. Dit betekent dat er kolken geplaatst worden en de huidige putten in de rijbaan omhoog gehaald worden voor de nieuwe asfaltlaag.

Overlast
Er kan er enige overlast zijn, bijvoorbeeld tijdens de werkzaamheden bij de inritten. Het aanbrengen van de gestorte betonband veroorzaakt naar verwachting de meeste overlast, gebruik van parkeervakken en inritten is dan tijdelijk niet mogelijk. Dit om schade aan het verse beton te voorkomen. Het asfalteren vindt vanwege de kwaliteit en de bereikbaarheid plaats in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober.

Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot en met 16:30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail met waterfront@harderwijk.nl