Werkgebied Boulevard open voor publiek

14 maart 2017

Nieuwsgierig naar de werkzaamheden? Trek uw laarzen of stevige schoenen aan en bekijk de werkzaamheden van dichtbij. Op donderdag 23 maart 2017 tussen 16.30 en 19.00 uur zet Waterfront Harderwijk de deuren van bouwlocaties op de Boulevard tijdelijk open voor publiek. De Boulevard ondergaat als onderdeel van Waterfront Harderwijk een grootschalige verbouwing. De parkeerplaatsen in het gebied maken plaats voor een gastvrije stadshaven met wandelpromenades aan beide kades. De nieuwe bruggen verbinden de historische binnenstad met het Dolfinariumeiland en de nieuwe woongebieden op het oude industrieterrein Haven. 

Wij ontvangen u graag bij het uitkijkpunt op de Boulevard (ter hoogte van de entree van het Dolfinarium). Na een korte introductie kunt u een looproute volgen door het werkgebied, waar wij u op verschillende plekken meer informatie geven over de uitvoering van de werkzaamheden en de toekomstige situatie. De looproute over het bouwterrein is helaas niet begaanbaar voor mensen die minder goed ter been zijn.

Bent u niet in de gelegenheid om het werkgebied te bezoeken? Meer informatie over de werkzaamheden leest u hier. U kunt de werkzaamheden ook volgen via de webcam.

Contact met projectbureau Waterfront