Werkzaamheden Buiten de Bruggepoort en Hoogstraat

18 januari 2018

De aannemer werkt aan de afronding van de bestrating op de Strandboulevard. De Buiten de Bruggepoort is hiervoor van maandag 22 januari tot en met vrijdag 2 februari afgesloten voor alle verkeer.

De afvalcontainers ter hoogte van het Strandeiland zijn tijdens de werkzaamheden ook niet bereikbaar.

Aansluitend is de verbinding Hoogstraat/Strandboulevard West afgesloten van maandag 5 tot en met vrijdag 9 februari.

 

 

Tijdens de werkzaamheden zijn omleidingsroutes van kracht voor alle verkeer. Voor (vracht)verkeer is het in week 4 en 5 niet mogelijk om de binnenstad over de nieuwe Boulevard te verlaten. Om te voorkomen dat (vracht)verkeer vastloopt in de binnenstad, worden verkeersregelaars ingezet op de kruisingen Markt/Bruggestraat en Kerkplein/Kerkstraat.

Bij de uitvoering van de bestratingswerkzaamheden zijn we afhankelijk van het weer. Het kan voorkomen dat door winterse omstandigheden of grote hoeveelheden regen de werkzaamheden vertraging oplopen. In dit geval blijft de afsluiting helaas langer van kracht.

Bij overzicht van werkzaamheden vindt u uitgebreidere informatie.

Vragen of klachten

De samenwerkende partners stellen alles in het werk om hinder bij werkzaamheden tot het minimum te beperken. Als er vragen of onverhoopt toch klachten zijn, dan kunt u contact opnemen met het klantencontact-centrum van gemeente Harderwijk via telefoonnummer 0341 – 411 911 (van 09.00 – 17.00 uur). Voor spoedeisend contact buiten kantooruren kunt u terecht bij Snel Herstel, telefoonnummer 0341 – 411 333. Ernstige problemen lossen we zo snel mogelijk op. Minder dringende zaken plannen wij in. Vragen over het project Waterfront kunt u ook via het contactformulier stellen.