Werkzaamheden Buiten de Bruggepoort en Hoogstraat

18 januari 2018

De aannemer werkt aan de afronding van de bestrating op de Strandboulevard. De Buiten de Bruggepoort is hiervoor van maandag 22 januari tot en met vrijdag 2 februari afgesloten voor alle verkeer.

De afvalcontainers ter hoogte van het Strandeiland zijn tijdens de werkzaamheden ook niet bereikbaar.

Aansluitend is de verbinding Hoogstraat/Strandboulevard West afgesloten van maandag 5 tot en met vrijdag 9 februari.

 

 

Tijdens de werkzaamheden zijn omleidingsroutes van kracht voor alle verkeer. Voor (vracht)verkeer is het in week 4 en 5 niet mogelijk om de binnenstad over de nieuwe Boulevard te verlaten. Om te voorkomen dat (vracht)verkeer vastloopt in de binnenstad, worden verkeersregelaars ingezet op de kruisingen Markt/Bruggestraat en Kerkplein/Kerkstraat.

Bij de uitvoering van de bestratingswerkzaamheden zijn we afhankelijk van het weer. Het kan voorkomen dat door winterse omstandigheden of grote hoeveelheden regen de werkzaamheden vertraging oplopen. In dit geval blijft de afsluiting helaas langer van kracht.

Bij overzicht van werkzaamheden vindt u uitgebreidere informatie.

Vragen of klachten

Heeft u een vraag of klacht door de uitvoering van de werkzaamheden? Dan horen wij het graag van u. U kunt contact opnemen met ons klantencontactcentrum, via telefoonnummer 0341 – 743 840. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Ernstige problemen lossen we zo snel mogelijk op. Minder dringende zaken plannen wij in. Ook schade kunt u via dit nummer melden. 
Vragen over het project Waterfront kunt u ook via het contactformulier stellen.