• parkeren wonen

Parkeervoorzieningen bij je huis

De woongebieden in het Waterfront worden voorzien van grondgebonden parkeervoorzieningen, waarbij we rekening houden met gemiddeld 1,8 auto per woning. U kunt uw auto parkeren op eigen erf, binnengebieden, parkeerhoven of langs de openbare weg. 

Twee grote parkeergarages op loopafstand

In het nieuwe boulevardgebied komen ca. 1.500 parkeerplaatsen, verdeeld over twee nieuwe parkeergarages. Op het Dolfinariumeiland, dicht bij de binnenstad, wordt een parkeergarage van 550 plaatsen gebouwd. Deze is met name bedoeld voor vergunninghouders en bezoekers van de boulevard. Op de ‘Kop van de Stadswerven’ komt een parkeergarage met 950 parkeerplaatsen voor bezoekers van het Dolfinarium en de binnenstad. Op loopafstand, net buiten de stad, zorgen 1.900 extra parkeerplaatsen voor de piekopvang op hoogtijdagen in het toeristische seizoen.

Langs de gehele Boulevard is tijdens de werkzaamheden zeer beperkt ruimte voor parkeren. Gedurende deze periode wordt er tijdelijk een andere parkeerplaats ingericht. De meest recente parkeerfaciliteiten vindt u op Parkeren in Harderwijk.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Contact met projectbureau Waterfront