• water

Omringd door water

Wanneer u woont in het Waterfront, wordt u omringd door water. Water dat u uitnodigt tot het maken van een tochtje met een zeil- of motorboot. Water dat u uitnodigt tot het maken van een mooie wandeling of fietstocht langs de kades. Water dat u uitnodigt om dag in, dag uit te genieten van uw woon- en leefomgeving.

Verbinding met Wolderwijd

Het Waterfront biedt volop mogelijkheden voor de invulling van sportieve ambities. Voor jong en oud, voor ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen niveau. Het water in het gebied, langs de woongebieden en de boulevard, is bereikbaar en bevaarbaar voor iedereen. Het water staat in directe verbinding met het Wolderwijd. Aan de rand van de woongebieden komen diverse aanlegplaatsen voor boten. Zo stapt u snel vanuit uw woning op uw eigen boot. Langs de boulevard vindt u een passentenhaven met op de kade diverse voorzieningen voor watersportrecreanten.

Voor de bezoekers aan de havens van Harderwijk zijn er tijdelijke havenfaciliteiten (douches en toiletten) op een ponton in de Stadshaven. De definitieve sanitairvoorziening wordt opgenomen in de toekomstige parkeergarage op het Dolfinariumeiland.

 

Ga terug naar bovenliggende pagina
Contact met projectbureau Waterfront
Van picknick tot yoga

‘Het Strandeiland is een plek waar families uitgebreid picknicken of een potje strandvolleyballen. Een plek waar kinderen zich vermaken aan de waterkant, terwijl hun ouders kijken naar de voorbij varende boten. Maar ook een plek waar ’s ochtend vroeg yogasessies of schilderworkshops aan het water worden georganiseerd, en waar je ‘s avonds van de zonsondergang kunt genieten’, aldus de enthousiaste ondernemers die allerlei activiteiten op het Strandeiland organiseren en faciliteren.

Meer weten over het Strandeiland?
Kijk dan op facebook

Strandeiland Harderwijk