• Wonen in Waterfront

Waterrijk wonen in het centrum van Harderwijk

Wonen in Waterfront betekent waterrijk wonen naast de historische binnenstad van Harderwijk. Op veel plaatsen kunnen bewoners hun eigen bootjes recht voor de deur leggen of vlak om de hoek. Daarnaast liggen de voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, winkels, gezondheidszorgsport en school op loop- en fietsafstand. Op nog geen tien minuten buiten de stad ligt ook de Veluwe, een weidse wereld van groen en rust.

Centraal in het land

Ook betekent wonen in Waterfront, wonen centraal in het land; Amersfoort, Zwolle en Apeldoorn zijn een half uur rijden, Utrecht drie kwartier en Amsterdam binnen één uur. Bovendien heeft Harderwijk een NS station, waar ieder half uur de trein tussen Zwolle en Utrecht stopt. Ook is er een ruim busnetwerk in de wijde regio.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Vijf redenen om in Waterfront te wonen

1. Wonen dicht aan het water
2. Winkels en horeca op loopafstand
3. Goed bereikbaar met de auto en het OV
4. Bruisende sportclubs en verenigingen
5. Perfecte uitvalsbasis voor de Veluwe

Verbinden door kleur

In de Harderwijkse binnenstad vindt u karakteristieke kleuren op daken, gevels, kozijnen en deuren. Dit is vertaald naar een kleurprofiel voor de binnenstad en dient als basis voor het kleurgebruik in het Waterfront. Per deelgebied is een overzicht van gewenste basiskleuren en accentkleuren gemaakt. Hierdoor ontstaat een kleurbeeld dat zowel op grote als kleine schaal samenhang én variatie creëert. Deelgebieden houden een eigen identiteit, maar vormen samen met de Harderwijkse binnenstad één geheel.

Kleuren van Harderwijk