• inschrijven voor een woning

Uw droomwoning in het Waterfront kopen?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwbouwkoopwoning in het Waterfront? Kijk hier voor het actuele aanbod van woningen. Meer informatie over toekomstige nieuwbouw vindt u hier.

Toewijzing van woningen

Op het moment dat er woningen in het plangebied Waterfront Harderwijk in de verkoop gaan, kunt u uw interesse kenbaar maken bij de makelaar. Indien er meerdere personen zich hebben ingeschreven op een bouwnummer, dan bepaalt de gemeente Harderwijk in eerste instantie de volgorde van toewijzing op grond van het puntensysteem in het centrale register voor koopwoningzoekenden. Indien de belangstellenden voor een bouwnummer niet geregistreerd staan bij de gemeente, dan bepaalt de projectontwikkelaar zelf de toewijzing van de woningen.

Gewijzigde procedure

Per 1 maart 2017 is de toewijzing van nieuwbouw koopwoningen door de gemeente aangepast. U kunt zich niet meer inschrijven in het centrale register voor koopwoningzoekenden. Stond u op 1 maart 2017 ingeschreven voor een nieuwbouwkoopwoning of woningbouwkavel bij de gemeente Harderwijk, dan kunt u uw inschrijving tot 1 januari 2022 gebruiken voor de eerste twee voorkeuren per project. Daarna vervalt uw voorrangspositie voor een nieuwbouwkoopwoning. Voor meer informatie over deze procedure verwijzen wij u naar de website van de gemeente Harderwijk.

 

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars