• planning woningaanbouw

Planning woningbouw

De verkoop en bouw van de woningen in het plangebied Waterfront loopt gestaag door. De laatste 10 woningen op het Zuidereiland zijn verkocht. Tijdens hun eerste buurtborrel zetten de laatste bewoners van het Zuidereiland hun handtekening op de koopovereenkomst. Naar verwachting worden deze woningen in het najaar van 2018 opgeleverd en maken het wooneiland compleet.

Tweede wooneiland in de verkoop

In 2017 zijn de eerste eengezinswoningen, appartementen en kavels op het Noordereiland, het tweede wooneiland binnen het plangebied Waterfront, in de verkoop gegaan. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, die vrij van toewijzing gekocht kunnen worden. De volgende fase van het Noordereiland gaat begin 2018 in de verkoop.

De Bakens en de Watersportboulevard

Eind 2017 is de bouw van de woningen gestart in woongebieden De Bakens en de tweede fase van de Watersportboulevard. Door een nieuwe bouwmethode, waarbij de woningen in een fabriek in Amsterdam worden geproduceerd en op locatie worden opgebouwd, schieten deze woningen als paddenstoelen uit de grond. De kopers van deze woningen kunnen na weken van praten over ruwbouw en afbouw, zich nu druk maken over kleurgebruik en inrichting.

Bouw van de boothuizen

De eerste 20 boothuizen langs de kade aan de oostzijde van het Dolfinariumeiland worden gerealiseerd. In totaal worden er ca. 40 boothuizen op deze locatie gebouwd. De boothuizen bieden plaats aan boot en materiaal. In het verlengde van de boothuizen komen aanlegsteigers, waar boten ook (deels) buiten kunnen liggen. Daarnaast kan de bovenverdieping ingericht worden voor een recreatief verblijf. 

Wilt u meer informatie over het actuele planning met betrekking tot de woningbouw? Laat u informeren door Brandt Makelaars (contactgegevens in de rechterkolom) of kijk op www.woneninwaterfront.nl.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars