• woningaanbod

Gevarieerd woningaanbod

Binnen het plan Waterfront bieden wij u een gevarieerd woningaanbod, in woningtype en in woonsfeer. In totaal bouwen wij circa 1.400 woningen, verdeeld over 7 verschillende woonwijken, aan het water en dicht bij de Harderwijkse binnenstad. De woningen worden in samenwerking met projectontwikkelaar Synchroon en Koopmans Bouwgroep gefaseerd op de markt gebracht. 

Actueel aanbod

Kijk voor het actuele woningaanbod in de woongebieden Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens, Watersportboulevard en de Kop van de Stadswerven op de website van de projectontwikkelaar: www.woneninwaterfront.nl

Kades en Stadswerven

De woongebieden De Kades en De Stadswerven worden na 2017 ontwikkeld. Op dit moment wordt gewerkt aan de stedenbouwkundige uitwerking. Informatie over het actuele woningaanbod, woningtypen en fasering is nog niet beschikbaar.

Huurwoningen in Waterfront

In 2017 en 2018 komen er 115 duurzame huurwoningen beschikbaar in Waterfront. Het betreft 81 grondgebonden woningen en 34 appartementen, gelegen in de deelplannen Watersportboulevard en De Bakens. De eerste grondgebonden huurwoningen worden in augustus 2017 opgeleverd en de appartementen rond de jaarwisseling.

Voor informatie over de verhuur (vrije sector) en om in te schrijven kunnen belangstellenden terecht bij Syntrus Achmea Real Estate Finance via de website www.hureninwaterfront.nl.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Hoe ziet Waterfront er uit?

In het Waterfront besteden we veel aandacht aan de kwalitatieve uitstraling van de bebouwing en de inrichting van de openbare ruimte. Hiervoor is een beeldkwaliteitsplan opgesteld, waarin de kaders en richtlijnen zijn omschreven. Centraal staat de verbinding met het water en de daarbij passende architectuur (met een ‘nautisch karakter’). Voor de woonbebouwing zoeken we aansluiting in schaal, karakter en kleurgebruik bij de bebouwing in de binnenstad. Dit geldt met name voor bebouwing in de plandelen die het dichtst bij de binnenstad zijn gelegen.

Impressie beeldkwaliteit Zuidereiland