• Boothuizen

Boothuizen met een plus!

Langs de kade aan de zijkant van het Dolfinariumeiland komen karakteristieke boothuizen. De boothuizen zijn de ideale uitvalsbasis voor watersporters: in een handomdraai vaart u op de Veluwse Randmeren en 's avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants. 

Stalling en recreatie

De naam Boothuizen doet eigenlijk te kort. Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot stallen. Maar naast het stallen van uw boot kunt u de verdieping gebruiken als werkplaats, weekendverblijf of zelfs als een compleet vakantieappartement. 

Actueel aanbod

In 2017 zijn de eerste boothuizen in de verkoop gegaan. Er zijn nog enkele beschikbaar. Wilt u meer informatie over de boothuizen? Laat u informeren door Brandt Makelaars (contactgegevens in de rechterkolom) of kijk voor het actuele aanbod op www.woneninwaterfront.nl

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars