• Boothuizen

Boothuizen

Langs de kade aan de zijkant van het Dolfinariumeiland vindt u inmiddels een flink aantal karakteristieke boothuizen. Het is een prachtig gezicht om tussen De Vuurtoren en de boothuizen Harderwijk binnen te varen. Het is ook buitengewoon prettig om op voorhand en “in-het-echt” een idee te krijgen van het eindresultaat van de boothuizen. Het bewijs is geleverd!

De boothuizen zijn de ideale uitvalsbasis voor watersporters: in een handomdraai vaart u op de Veluwse Randmeren en 's avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants. Binnen enkele minuten op open water én in de historische binnenstad. Over bakboord via het Wolderwijd naar het Gooimeer en Markermeer richting Amsterdam of over stuurboord via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren.

Stalling en recreatie

De naam boothuis doet eigenlijk te kort. Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot stallen. Maar naast het stallen van uw boot kunt u de verdieping gebruiken als werkplaats, weekendverblijf of zelfs als een compleet vakantieappartement. 

Actueel aanbod

Alle boothuizen fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod van andere woningen in het Waterfront op www.woneninwaterfront.nl

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars