• Artist impression De Bakens

De Bakens

Op de oude locatie van jachthaven De Knar verrijst het woongebied De Bakens. Het gebied vormt de rand van het Waterfront en is het gezicht van Harderwijk aan de N302. Het woongebied vormt ook het uiteinde van de Boulevard, die vanaf De Bakens doorloopt tot aan het Strandeiland. Op de punt markeren markante woongebouwen de entree van Harderwijk vanuit de polder. Vanuit de appartementen hebben bewoners een weids uitzicht over het Wolderwijd en Veluwemeer.

  • De Bakens - artist impression
  • De Bakens - artist impression
  • De Bakens - artist impression
  • Aanleg De Bakens

Actueel koopwoningaanbod

Wilt u meer informatie over het actuele woningaanbod? Laat u informeren door Brandt Makelaars (contactgegevens in de rechterkolom) of kijk op www.woneninwaterfront.nl.

Actueel huurwoningaanbod

Er zijn 115 duurzame huurwoningen in de woongebieden De Bakens en De Watersportboulevard gebouwd. Het betreft 81 eengezinswoningen en 34 appartementen. Daarnaast zijn in 2019 nog 20 sociale huurwoningen in deze woongebieden gebouwd.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars
Sociale huurwoningen

Sociale huurwoningen worden aangeboden via het regionale portaal hurennoordveluwe.nl. Zodra de woningen te huur staan, kunnen woningzoekenden op die website hun belangstelling kenbaar maken.