• woonwijken

Kop van de Stadswerven

Op de ‘kop’ van de Stadwerven komen wonen en vrije tijd samen. Langs het water, tegenover de bebouwing aan de andere zijde van de Boulevard, komt een stadspark aan het water. Een ontmoetingsplek waar bezoekers op rondvaartboten wachten en (groot)ouders met kinderen even kunnen uitwaaien na een bezoek aan het Dolfinarium.

 

  • De kop van de Stadswerven - Referentiebeeld 1
  • De kop van de Stadswerven - Referentiebeeld 2
  • De kop van de Stadswerven - Referentiebeeld 3
  • De kop van de Stadswerven - artist impression stadspark

Parkeergarage

Tegenover het park komt een bovengrondse parkeergarage. De garage wordt omringd met gebouwen, zodat deze aan het zicht wordt onttrokken. De bebouwing bestaat grotendeels uit een verscheidenheid aan (middel)grote, individuele pakhuizen, stadshuizen en appartementen. Aan de Boulevardzijde is op de begane grond ook ruimte voor commerciële functies.

Actueel aanbod

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het stedenbouwkundig plan en is het (woning)aanbod in het woongebied Kop van de Stadswerven nog niet verder uitgewerkt. Wilt u meer informatie over het actuele woningaanbod? Laat u informeren door Brandt Makelaars (contactgegevens in de rechterkolom) of kijk op www.woneninwaterfront.nl.

 

 

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars