• Artist impression Noordereiland

Noordereiland

Het Noordereiland ligt tussen het Zuidereiland en jachthaven De Knar in. Een langgerekt eiland met een aantrekkelijk woonmilieu. Waar je ook kijkt, het water is nooit ver weg. Op het Noordereiland komt een grote variatie aan woningen. Van rijwoningen met tuin tot statige herenhuizen. Van tweekappers tot vrijstaande villa’s in verschillende varianten. Wonen is op het Noordeiland voor bijna iedereen weggelegd. Een groot deel van de woningen komt direct aan het vaarwater te liggen. U vaart met uw sloep of zeilboot vanaf de achtertuin zo de randmeren op. Een unieke kwaliteit!

Actueel koopwoningaanbod

Begin juni 2017 zijn de eerste eengezinswoningen, appartementen en kavels op het Noordereiland, het tweede wooneiland binnen het plangebied Waterfront, in de verkoop gegaan. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, die vrij van toewijzing gekocht kunnen worden. De volgende fase van het Noordereiland gaat op 2 juni 2018 in de verkoop. 

Wilt u meer informatie over het actuele woningaanbod? Laat u informeren door Brandt Makelaars (contactgegevens in de rechterkolom) of kijk op www.woneninwaterfront.nl.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars