• Artist impression Watersportboulevard

Watersportboulevard

Het woongebied Watersportboulevard ligt langs de verlengde Boulevard, dat loopt vanaf het Strandeiland tot aan de nieuwe jachthaven de Knar. Een heerlijke wandelroute in de avond en een fijne verbinding naar de binnenstad. En als u de voordeur uitloopt, is het water nooit ver weg. De woningen liggen rondom een afgesloten parkeerhofje. 

  • Artist impression woningen Watersportboulevard
  • Artist impression woningen Watersportboulevard
  • Woningbouw Watersportboulevard

Actueel koopwoningaanbod

De woningen in dit deelgebied zijn allen verkocht. Wilt u meer informatie over het actuele woningaanbod? Laat u informeren door Brandt Makelaars (contactgegevens in de rechterkolom) of kijk op www.woneninwaterfront.nl.

Actueel huurwoningaanbod

Er zijn 115 duurzame huurwoningen in de woongebieden De Bakens en De Watersportboulevard gebouwd. Het betreft 81 eengezinswoningen en 34 appartementen. De woningen in het deelgebied De Watersportboulevard zijn allen verhuurd. Daarnaast zijn in 2019 nog 20 sociale huurwoningen in deze woongebieden gebouwd.

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars
Sociale huurwoningen

Sociale huurwoningen worden aangeboden via het regionale portaal hurennoordveluwe.nl. Zodra de woningen te huur staan, kunnen woningzoekenden op die website hun belangstelling kenbaar maken.