• Zuidereiland

Zuidereiland

Het Zuidereiland ligt tussen het Noordereiland en de Watersportboulevard. Op het Zuidereiland is een diversiteit aan woningen, passend bij het karakteristieke beeld en historie van Harderwijk. De verschillende woningentypen zijn gevarieerd in kleur en materiaalgebruik en kennen een grote diversiteit aan kappen. Ook staat hier een kleinschalig appartementencomplex. Kijk in het fotoalbum voor een impressie van huizen die reeds gebouwd zijn. 

  • Artist impression Zuidereiland
  • Artist impression woningen aan Robbenzand
  • Artist impression woningen aan Burgzand
  • Realisatie Zuidereiland
  • Realisatie Zuidereiland

Dorpse binnenwereld

Het wooneiland heeft naast groene, waterrijke randen een bijna dorpse binnenwereld. Er heerst het Zuiderzeegevoel en rond het eiland bevinden zich ligplaatsen voor de bootjes van bewoners. Zo stapt u snel vanuit uw huis de boot op. 

Actueel aanbod

Inmiddels zijn alle woningen in dit woongebied verkocht. Wilt u meer informatie over het actuele woningaanbod in Waterfront Harderwijk? Kijk op woningaanbod

Ga terug naar bovenliggende pagina
Aanmelden wonen
Uw aanspreekpunt voor woningen in het Waterfront

Brandt Makelaars uit Harderwijk is de verkopende makelaar voor de woningen op het Zuidereiland, Noordereiland, De Bakens en de Watersportboulevard in Waterfront. Zij begeleiden u van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en geven u graag persoonlijk advies.

Brandt Makelaars 
Verkeersweg 5
Postbus 66
3840 AB Harderwijk

T 0341 - 416 426
info@brandtmakelaars.nl
www.brandtmakelaars.nl 

Brandt Makelaars